الكنافة بالقشطة
صفحة 1 من اصل 1 • شاطر
الكنافة بالقشطة
الكنافة بالقشطة
نص كيلو كنافة افركيها وقطعيها كويس جدا
٤ معالق سمنة
رشة فانيليا
نص كوب سكر بودرة
للحشو
علبة قشطة او قشطة بلدى
كوب وربع لبن
معلقتين نشا او سمولينا الى تفضليه
رشة فانيليا
الطريقة
افركى الكنافة واخلطيها مع السكر والسمنة
وضيفي نصها في صينية مدهونة سمنة
وعلي النار حضري الحشو سخنى كوب لبن والربع التانى دوبي النشا واول ما اللبن يسخن نزلي النشا المدوب وقلبى بسرعة وبعدين ضيفي القشطة او السمولينا وابتدي افرديها في الصينية وحطي الجزء الباقى من الكنافة
ودخليها الفرن
وحضري السيرب
٣ كوب سكر
كوب ونص ماء
نص لمونة
اول ما يغلي السكر والماء اضيف عصر اللمونة واول ما يتقل ارفعيه من النار واسقي الكنافة
ﺂ̲ﻟ̲ۆږﺩ̲ة ﺂ̲ﻟ̲ﺟ̅ۆږيےة- المشرفات
- احترام القوانين :
عدد المساهمات : 1264
تاريخ الميلاد : 14/06/1988
العمر : 36
مواضيع مماثلة
» حلوى البابا بالقشطة
» طريقة عمل البسبوسة بالقشطة
» طريقة تحضير الكنافة الشامية على الطريقة المغربية
» طريقة تحضير الكنافة العثملية..حلوى تركية في البيت العربي خطوة خطوة
» طريقة عمل البسبوسة بالقشطة
» طريقة تحضير الكنافة الشامية على الطريقة المغربية
» طريقة تحضير الكنافة العثملية..حلوى تركية في البيت العربي خطوة خطوة
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى